Wil je teveel betalen voor dezelfde EAN codes en vast zitten aan dure jaarlijkse abonnementen? Dan is GS1 een goede optie voor jou.
Wil je goedkope EAN codes, zonder vaste jaarlijkse kosten, barcodes die geaccepteerd worden bij bol.com, Amazon, Beslist en vele andere marketplaces dan zit je goed bij EANkoning.com

GS1 was lange tijd de enige uitgever in Nederland van barcodes waardoor ze een grote naam op hebben kunnen bouwen, bij een grote naam horen vaak ook grote prijzen. Dat is bij ons anders. Wanneer je wil verkopen in fysieke winkels dan is GS1 een goede optie.
Richt je je vooral op online verkoop, import van producten en ontwerp van producten? Dan weet ik zeker dat je kunt besparen op deze kosten.

Prijzen en kosten bij GS1 vs EANkoning.com

Wanneer je op de site van GS1 een kijkje neemt dan zul je gauw zien dat de tarieven voor EAN codes ontzettend hoog zijn. Helaas zijn dit niet eenmalige kosten maar wordt je gelijk verplicht om een jaarlijks abonnement af te nemen.

Welke EAN code kan ik het beste kopen?

Je dient onderscheid te maken tussen twee soorten vormen van EAN codes dat zijn geregistreerde en niet geregistreerde codes, zie hieronder de verschillen uiteengezet.

Geregistreerde EAN codes Niet geregistreerde EAN codes
Deze codes dien je te voorzien van product en bedrijfsinformatie door middel van een kassa systeem. De producten zijn geregistreerd in het kassasysteem en corresponderen met het bonnetje van de klant.

Codes zijn geschikt voor grotere fysieke winkels.

Om deze codes aan te vragen heb je nodig: jaarcijfers.

Kosten: zeer hoog en abonnementskosten

Codes zijn geschikt voor webwinkels en online ondernemers die hun producten willen verkopen op marketplaces zoals bol.com, amazon, beslist en vele andere.

De levertijd van de codes is direct en je kunt ze na het plaatsen van de bestelling direct gebruiken.

Deze codes zijn ook te voorzien van product en bedrijfsinformatie, mocht je alleen online willen verkopen dan is dat niet nodig.

De kosten zijn vele malen lager en je zit niet vast aan jaarlijkse abonnementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *