Veel gestelde vragen

 

Op deze pagina beantwoorden we de veel gestelde vragen, het is raadzaam om deze pagina door te nemen alvorens je contact met ons opneemt.

Mocht de vraag niet beantwoord kunnen worden door middel van deze pagina schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Ja dat kan zeker! Let op dat de EAN die je koppelt aan een product dan op elke marketplace hetzelfde is.

Voor de meeste producten zijn deze codes te gebruiken, er zijn een klein aantal product groepen die andere type codes gebruiken, dat zijn boeken en tijdschriften en farmaceutische producten.

EAN code is het dertien cijferige nummer wat onder de streepjescode staat. De EAN code wordt eenmalig uitgebracht en wordt aan een product toegewezen door de eigenaar en hierdoor is het product te identificeren. Een barcode zijn de streepjes boven de EAN nummers.

Nee! Het is heel erg eenvoudig. Na het plaatsen van je bestelling kun je direct aan de slag en je producten updaten met een barcode.
Wij hebben geen informatie over je bedrijf of producten nodig.

Er zit geen houdbaarheidsdatum aan de EAN codes, je kunt ze dus onbeperkt lang gebruiken.

Nee! Bij ons geen abonnementen en jaarlijkse kosten. Je betaald slechts het tarief van de EAN codes and that’s it!

Ja dat kan maar alleen tot dat de order niet is uitgeleverd. Dus mocht je de order geplaatst hebben en de order in willen trekken neem dan gelijk contact met ons op. Let op: de annulering is pas definitief als wij dat aan je bevestigen.

Het verstrekken van EAN codes wordt gezien als een dienst en die vallen officieel niet onder het herroepingsrecht en wij kunnen niet controleren of de EAN codes niet later nog gebruikt worden.

Richt je je op online verkoop dan is dat niet nodig, alles wordt namelijk digitaal geregistreerd.